Altres notícies

PABLO ALBORÁN, EN CONCERT

Pablo Alborán presentarà en la Plaça de Bous de València el seu quart disc d'estudi, "Prometo", el 4 de juliol. El divendres 1 de desembre, a les 10 hores, es posaran a la venda les entrades per a les primeres dates confirmades del "Tour Prometo" a Espanya en una prevenda exclusiva en pabloalboran.es, i, a partir del 4 de desembre, es podran adquirir en els punts de venda oficials.

Les entrades per al dia 4 es poden adquirir a: https://www.ticketmaster.es/event/pablo-alboran-entradas/5485?eventId=54...

Les del dia 5 estan disponibles a: https://www.ticketmaster.es/event/pablo-alboran-entradas/5731?eventId=57...

Els menors d'edat de 16 i 17 anys han d'anar amb autorització firmada per part dels seus pares o tutors legals per a accedir al concert. Els menors d'edat de menys de 16 anys han d'anar acompanyats dels seus pares o tutors legals i amb l'autorització firmada per part dels seus pares o tutors legals per a accedir al concert.

L'esperat nou àlbum del músic malagueny es va publicar el passat 17 de novembre. Amb ell, Pablo Alborán tornava després de dos anys d'absència. L'artista que ha revitalitzat la música pop en espanyol dels últims anys ha tornat amb molta força amb una obra personali sorprenent. "Prometo" és el resultat de dos anys de reflexió en què Pablo ha crescut com a artista, un àlbum en què està tot el que ha convertit la seua música en un fenomen mundial, però també totes les noves influències resultat de la seua curiositat i evolució musical.

Totes les cançons de "Prometo" van ser compostes en l'últim any i mig. "En eixe període van sorgir moltes cançons molt distintes. Algunes han entrat en l'àlbum i altres, no. Hi ha balades, cançons mogudes, altres inconformistes... Va ser molt especial i em va fer sentir molt a gust quan vaig veure que els músics que m'acompanyaven es ficaven en elles i les entenien. Eixa connexió va fer que no sentira la necessitat de tocar ni el piano ni la guitarra en pràcticament cap d'elles. Tots tocaven clarament el que jo volia escoltar".

En acabar la gravació, Pablo va tindre la impressió d'haver-ho donat tot com mai havia aconseguit. Segons les seues pròpies paraules "de la gravació de "Prometo" he aprés que cal provar, que cal perdre's per a trobar-se i que no cal tindre por de prendre certes decisions. Això ho vaig saber en acabar la gravació del disc i donar-me compte de tot el positiu que m'havia resultat esta nova experiència. Jo ho tenia clar des del principi i els fets m'ho van confirmar. Ara només puc dir que en "Prometo" ho he donat tot de mi i no m'he deixat res en el tinter".

dimecres, 4 juliol, 2018 - 22:00
dijous, 5 juliol, 2018 - 22:00
Noticíes

Izal i la seua “Gira Autoterapia” arriben a la plaça de bous de València el pròxim 13 d'abril amb un nou muntatge i repertori que portarà als seguidors de la banda a viure una experiència musical durant més de dues hores de concert.

La imatge de gira està inspirada en el videoclip de la cançó “La increíble historia del hombre que podía volar pero no sabía cómo”. El videoclip parteix d'una idea de AfterliVe Films, que ha treballat en col·laboració amb Manuel Rubio i el seu capdavanter equip d'animació Hiru animation.

La Sala Alfons el Magnànim de la Beneficència acollirà dilluns, 4 de febrer, a les 19:00 hores, la presentació dels cartells taurins per a l'any 2019 a la plaça de bous de València.

Aquest Nadal, i per primera vegada, arriba a València, La Nadalenca, un esdeveniment ubicat en la Plaça de Bous de València amb diferents activitats durant tot el mes de desembre i fins al dia 6 de gener de 2019. L'emblemàtica Plaça de Bous estarà coberta amb una carpa circular amb calefacció per acollir aquesta completa programació amb propostes d'oci per a totes les edats.

El festival "Locos por la Música", organitzat per Kiss FM, portarà més de quatre hores de pop a la Plaça de Bous de València el pròxim 16 de novembre. Un espectacle que s'ha convertit ja en una cita imprescindible per als amants de la música pop en espanyol i que comptarà amb les actuacions de Seguridad Social, Revólver, La Unión, Danza Invisible i La Guardia.

El concert, que començarà a les 20:30 hores, serà solidari i els beneficis aniran destinats a l'Associació "Asindown".