Taurines

FIRA DE JULIOL 2018

La Fira de Juliol, que s'obrirà el diumenge 22 amb una correguda de jònecs per a Jesús Chover, Toñete i Diego San Román, comptarà en la seua programació amb el II Certamen d'Escoles Taurines els dies 13, 14 i 21 del mes. 

Els cartells de la Fira de Juliol són els següents: 

Diumenge 22 de juliol. Jònecs de Zacarías Moreno per a Jesús Chover, Toñete i Diego San Román. 

Dimecres 25 de juliol. Gran desencaixonada amb bous de Fills de D. Celestino Cuadri, Luis Algarra Polera y Núñez del Cuvillo. A continuació, II Encontrr de Tauromaquies Populars. 

Divendres 27 de juliol. Bous de Fills de D. Celestino Cuadri per a Rafaelillo, Pepe Moral i Varea. 

Dissabte 28 de juliol. Bous de Luis Algarra Polera per a Paco Ureña i Román. 

Diumenge 29 de juliol. Bous de Núñez del Cuvillo per a Sebastián Castella, José María Manzanares i Roca Rey. 

Per la seua banda, el II Certamen de Escolas Taurines, la entrada del qual és gratuïta, serà oferit per 18 Alumnes de les Escoles de València, Albacete, Vila Franca de Xira, Múrcia, Màlaga, Castelló, Béziers, Alacant, Salamanca, Almeria, Algesires, José Cubero "Yiyo" de Madrid, México, Nimes i Colmenar Viejo, que torejaran caps de las ramaderies de Fuente Ymbro, La Palmosilla i José Cruz. L'entrada és gratuïta.

DIVENDRES, 13 DE JULIOL A LES 19,00 HORES - Ramaderia de La Palmosilla

 • Lucas Miñana, de l'Escola Taurina de Béziers
 • Kevin Alcolado, de l'Escola Taurina d'Alacant
 • Valentín Hoyos, de l'Escola Taurina de Salamanca
 • Jordi Pérez, de l'Escola Taurina de València
 • Jorge Martínez, de l'Escola Taurina d'Almeria
 • Francisco Fernández, de l'Escola Taurina d'Algesires

DISSABTE, 14 DE JULIOL A LAS 19,00 HORES - Ramaderia de Fuente Ymbro

 • Miguel Senent "Miguelito", de l'Escola Taurina de València
 • José Fernando Molina, de l'Escola Taurina d'Albacete
 • Joao D'Alva, de l'Escola Taurina de Vila Franca de Xira
 • José Mª Trigueros, de l'Escola Taurina de Múrcia
 • Rafael León, de l'Escola Taurina de Màlaga
 • Marcos Andreu, de l'Escola Taurina de Castelló

DISSABTE, 21 DE JULIOL A LAS 19,00 HORES - Ramaderia de José Cruz

 • Álvaro Martín, de l'Escola Taurina de Madrid
 • Arturo Gilio, de Mèxic
 • Miguel Polope, de l'Escola Taurina de València
 • Antonio Magaña, de Mèxic
 • Nino, de l'EscolaTaurina de Nimes
 • José Pirela, de l'Escola Taurina de Colmenar Viejo

D'altra banda, per a octubre s'han programat una sèrie de festejos d'interés amb motiu del 9 d'octubre, dia de la Comunitat Valenciana. El 7 d'octubre se celebrarà una correguda de jònecs amb una terna valenciana al complet, el dissabte 6 una correguda de jònecs sense picadors i, com a novetat, el dimarts, 9 d'octubre se celebrarà un festival taurí a benefici de la lluita contra el càncer infantil en memòria de Adrián i de la Fundació del Bou de Lídia. 

Els cartells dels festejos d'octubre són els següents:

Dissabte, 6 d'octubre. Correguda de jònecs sense picadors. Jònecs de López Gibaja per a You Lamothe (Bayona), Jordi Pérez (València), Juan José Villa "Villita" (Madrid), Miguel Polope (València), Fran de Vane (Albacete) i David López (Colmenar Viejo). 

Diumenge 7 d'octubre. Jònecs de Los Maños per a Borja Álvarez, Jesús Chover i Cristian Climent. 

Dimarts 9 de octubre. Jornada a benefici de la lluita contra el càncer infantil en memòria d'Adrián i de la Fundació Bou de Lídia. Festejo matinal de retalls i festival taurí amb cartell a designar.

 

D'aquesta manera, l'abonament total de la Fira de Juliol el componen tres corregudes de bous, dos corregudes de jònecs amb picadors i la correguda de jònecs sense picadors d'octubre. 

El període de renovació i nous abonaments serà des de dilluns 2 al divendres 13 de juliol. Por la seua banda, les entrades soltes es podran adquirir a partir del dia 16 de juliol en les taquilles de la plaça o a través de la web www.torosvalencia.com 

 

 

 

 

 

diumenge, 22 juliol, 2018 - 19:00
dimecres, 25 juliol, 2018 - 22:00, divendres, 27 juliol, 2018 - 19:00, dissabte, 28 juliol, 2018 - 19:00, diumenge, 29 juliol, 2018 - 19:00, divendres, 13 juliol, 2018 - 19:00, dissabte, 14 juliol, 2018 - 19:00, dissabte, 21 juliol, 2018 - 19:00, dissabte, 6 octubre, 2018 - 18:00, diumenge, 7 octubre, 2018 - 18:00
Noticies

La fira taurina de Falles de la Plaça de bous de València per a l'any 2019 oferirà huit corregudes de bous, un festeig de piques i dos corregudes de jònecs amb picadors en un cartell on destaquen Enrique Ponce, Román, El Juli, José Mari Manzanares i Cayetano. La venda d'entrades soltes per a aquesta Fira de Falles de la plaça de bous de València començarà el dilluns 25 de febrer .

La Sala Alfons el Magnànim de la Beneficència acollirà dilluns, 4 de febrer, a les 19:00 hores, la presentació dels cartells taurins per a l'any 2019 a la plaça de bous de València.

El Centre d'Assumptes Taurins de la Diputació Provincial de València continua la seua aposta per aprofitar la plaça de bous com a nucli i cor de cultura. Així, en paral·lel a la celebració dels festejos de la Fira de Juliol , el cós de la ciutat tornarà a albergar un total de set exposicions aprofitant tots i cadascun dels racons de l'històric immoble amb possibilitats expositives.

Entre el dissabte 10 de març i el dilluns 19 del mateix mes tindrà lloc en la plaça de bous de València la Fira de Falles. El programa, presentat per l'empresa Simón Casas Production, ho componen set corregudes de bous, tres corregudes de jònecs picades, una de piques i una correguda de jònecs sense picadors.