Taurines

XII CICLE DE CINE TAURÍ

El dimarts 11 de juliol a les 22 hores tindrà lloc en la Plaça de Bous de València la celebració del XII Cicle Cine Taurí, organitzat per l'Associació d'Abonats i Aficionats Taurins de València (ASABAF) en col·laboració amb el Mueso Taurí de València i la Plaça de Bous de València. El cicle oferirà la pel·lícula "Brindis a Manolete", seguint amb la celebració de l'aniversari del naixement de Manuel Rodríguez, "Manolete". 

La cinta, de l'any 1948, va ser dirigida per Florián Rey un any després de la mort del torero. Entre els seus intèrprets es troben Paquita Rico, Manolo Morán, José Greco i Pedro Ortega, qui es va ficar en la pell del destre a causa del seu gran paregut físic. La pel·lícula combina seqüències de ficció amb autèntiques imatges del destre cordovés torejant.

Les entrades podran arreplegar-se gratuïtament en les portes de la plaça a partir de les 20'30 hores. A partir de les 21 hores es podrà accedir al recinte, de manera que s'oferirà als assistents la possibilitat de poder sopar en el seu interior.

Per a reservar taula, aquells que adquirisquen el sopar en la pròpia plaça hauran de contactar amb el president d'ASABAF, Ximo Morales.

dimarts, 11 juliol, 2017 - 22:00
Noticies

La fira taurina de Falles de la Plaça de bous de València per a l'any 2019 oferirà huit corregudes de bous, un festeig de piques i dos corregudes de jònecs amb picadors en un cartell on destaquen Enrique Ponce, Román, El Juli, José Mari Manzanares i Cayetano. La venda d'entrades soltes per a aquesta Fira de Falles de la plaça de bous de València començarà el dilluns 25 de febrer .

La Sala Alfons el Magnànim de la Beneficència acollirà dilluns, 4 de febrer, a les 19:00 hores, la presentació dels cartells taurins per a l'any 2019 a la plaça de bous de València.

La Fira de Juliol, que s'obrirà el diumenge 22 amb una correguda de jònecs per a Jesús Chover, Toñete i Diego San Román, comptarà en la seua programació amb el II Certamen d'Escoles Taurines els dies 13, 14 i 21 del mes. 

Els cartells de la Fira de Juliol són els següents: 

Diumenge 22 de juliol. Jònecs de Zacarías Moreno per a Jesús Chover, Toñete i Diego San Román. 

El Centre d'Assumptes Taurins de la Diputació Provincial de València continua la seua aposta per aprofitar la plaça de bous com a nucli i cor de cultura. Així, en paral·lel a la celebració dels festejos de la Fira de Juliol , el cós de la ciutat tornarà a albergar un total de set exposicions aprofitant tots i cadascun dels racons de l'històric immoble amb possibilitats expositives.