Taurines

TROFEUS TAURINS FIRA DE FALLES 2018

La Diputació de València ha atorgat els Trofeus Taurins corresponents a la Fira de Falles 2018, que se celebrà en la Plaça de Bous de València entre el dissabte 10 de març i el dilluns 19. Els cinc premiats d'aquesta edició han sigut:

- Al millor subaltern: ÁNGEL OTERO

- A la millor faena de torejador de jònecs: JESÚS CHOVER

- Al millor bou de la fira: ECONOMISTA. Ramaderia Alcurrucén.

- A la millor ramaderia: ALCURRUCÉN

- A la millor faena de matador de bous: ENRIQUE PONCE

Noticies

La fira taurina de Falles de la Plaça de bous de València per a l'any 2019 oferirà huit corregudes de bous, un festeig de piques i dos corregudes de jònecs amb picadors en un cartell on destaquen Enrique Ponce, Román, El Juli, José Mari Manzanares i Cayetano. La venda d'entrades soltes per a aquesta Fira de Falles de la plaça de bous de València començarà el dilluns 25 de febrer .

La Sala Alfons el Magnànim de la Beneficència acollirà dilluns, 4 de febrer, a les 19:00 hores, la presentació dels cartells taurins per a l'any 2019 a la plaça de bous de València.

La Fira de Juliol, que s'obrirà el diumenge 22 amb una correguda de jònecs per a Jesús Chover, Toñete i Diego San Román, comptarà en la seua programació amb el II Certamen d'Escoles Taurines els dies 13, 14 i 21 del mes. 

Els cartells de la Fira de Juliol són els següents: 

Diumenge 22 de juliol. Jònecs de Zacarías Moreno per a Jesús Chover, Toñete i Diego San Román. 

El Centre d'Assumptes Taurins de la Diputació Provincial de València continua la seua aposta per aprofitar la plaça de bous com a nucli i cor de cultura. Així, en paral·lel a la celebració dels festejos de la Fira de Juliol , el cós de la ciutat tornarà a albergar un total de set exposicions aprofitant tots i cadascun dels racons de l'històric immoble amb possibilitats expositives.